Ingyenatied

2010. november 13., szombat

Ponter







Szeretsz játszani és pontokat gyűjtögetni?

Csatlakozz a ponter weboldalhoz, szórakozz a különböző játékokkal és megszerzett pontjaidat váltsd be értékes ajándékokra!

A katalógusból kiszemelt termékhez szükséges pontjaidat akár pár nap alatt is összegyűjtheted! Értékes, hasznos és jópofa ajándékok INGYEN!

Ne maradj le róla,minden nap számít!


IZGALMAS JÁTÉKOK, ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK!



Ez Neked is biztosan tetszeni fog!

REGISZTRÁLJ MOST ÉS INDULÁSKÉNT MEGAJÁNDÉKOZUNK 100 PONTTAL!



A Neked megküldött hirdetéseket, ha elolvasod, akkor hirdetésenként 3 pontot ír jóvá a rendszer. A jóváírás akkor történik meg, amikor a megnyitott oldalon eltöltöttél legalább 1 percet. Ezt egy óra hitelesíti.
Amennyiben egy adott nap minden kiküldött hirdetését elolvasod, abban az esetben megkapod az Te csoportodba tartozó hirdetést olvasó felhasználók után is a pontokat. A felhasználók után járó pont, hirdetésenként 0,25 pont.
A rendszer hármas számrendszerben történő kialakításából adódóan maximum 3279 felhasználó után kaphatsz vissza 0,25 pontokat.



Az oldalon folyamatosan kerülnek átadásra játékok, melyek segítségével a nap 24 órájában folyamatosan és korlátlanul szerezhetsz pontokat.



Híres ember kvíz játék



A játékban ki kell találni, ki látható a képen.A kép mellett megadunk három lehetőséget, melyből egy a helyes válasz. A három lehetőségből kell kijelölni azt, amelyik szerinted a helyes megfejtés. A játékért csak akkor jár pont, ha mind a 10 feladványt egy játékon belül sikerül megfejtened. A játék korlátlan alkalommal játszható! Helyes megfejtés esetén játékonként 5 pontot írunk jóvá.




                                    Zászlók-Országok kvíz játék


A játékban ki kell találni, hogy a képen látható zászló, melyik ország zászlaja. A kép mellett megadunk három lehetőséget, melyből egy a helyes válasz. A három lehetőségből kell kijelölni azt, amelyik szerinted a képen található zászlóhoz tartozó ország. A játékért csak akkor jár pont, ha mind a 10 feladványt egy játékon belül sikerül megfejtened. A játék korlátlan alkalommal játszható! Helyes megfejtés esetén játékonként 5 pontot írunk jóvá.





                                              Mozi kvíz játék


A játékban ki kell találni, hogy a képen látható jelenet, melyik filmből való. A kép mellett megadunk három lehetőséget, melyből egy a helyes válasz. A három lehetőségből kell kijelölni azt, amelyik filmből szerinted a képen található jelenet származik. A játékért csak akkor jár pont, ha mind a 10 feladványt egy játékon belül sikerül megfejtened. A játék korlátlan alkalommal játszható! Helyes megfejtés esetén játékonként 5 pontot írunk jóvá.





                                              Céginfo játék


A játékban ki kell találni a kérdésre megfelelő választ. A kép mellett megadunk négy lehetőséget, melyből egy a helyes válasz. A három lehetőségből kell kijelölni azt, amelyik szerinted a helyes válasz. A megfejtéshez segítségül hívhatod az adott cég honlapját is. A feladványért csak akkor jár pont, ha a helyes választ sikerül bejelölnöd. A játék hirdetésenként naponta 1 alkalommal játszható de csakis akkor, ha az adott napra minden hirdetést elolvastál (1 percet eltöltöttél a hirdetés olvasásával és a pontokat azért jóváírtuk a számládon)! Helyes megfejtés esetén feladványonként 8 pontot írunk jóvá.



Ezenkívül Akasztófa és Lottó játékkal is tudunk játszani.


REGISZTRÁLJ MOST!