Ingyenatied

2010. május 21., péntek

Marketagent











Szeretnéd véleményeddel meghatározni a jövő trendjeit, és még készpénzt is kapni ezért?
- Regisztrációmért cserébe már 150 bónuszpontot jóváírtak a számlámra
- Marketagent.com pontok formájában javadalmazást kapok, melyek bármikor készpénzre vagy az együttműködő partnerek termékeire és szolgáltatásaira válthatók
- Válaszaimat szigorúan bizalmasan kezelik és soha sem hozzák nyilvánosságra vagy adják tovább a nevem és címem feltüntetésével.

Az oldal 9 nyelven érhető el, természetesen magyarul is.

Regisztráció

Mit kell tennem ahhoz, hogy részt vehessek a kutatásban?

Egyszerűen regisztrálja magát a kutatás résztvevőjeként a Marketagent.com-nál, mi pedig rendszertelen időközönként e-mailben kapcsolatba lépünk Önnel. Ezután már csak közölnie kell velünk a véleményét és visszaküldeni a hiánytalanul kitöltött kérdőívet.


Mennyibe kerül a regisztráció és a részvétel?

A regisztráció és a kutatásokon való részvétel is teljesen ingyenes. Sőt épp ellenkezőleg: ezáltal még akár készpénzhez is juthat.


Mennyi időbe telik egy kérdőív megválaszolása?

Ez a kutatás fajtájától és hosszától függően erősen változó és akár 20 percig is tarthat. A javadalmazás mértéke azonban mindig az adott kutatás hosszától függ.


Mit nyerhetek?

Minden hiánytalanul kitöltött kérdőívért cserébe javadalmazást kap a számlájára jóváírt pontok formájában. A jutalom összege kutatásonként más és más, és függ a kutatás típusától és a kérdőív hosszától. A kutatáson való részvétel természetesen minden esetben önkéntes, és soha sem kötelező.
Az Ön által megszerzett pontokat beváltóhelyünkön bármikor készpénzre ill. a Marketagent.com együttműködő partnereinek termékeire vagy szolgáltatásaira cserélheti. A javadalmazás ill. a megnyerhető díjak pontos értékéről mindig értesítjük Önt a kutatás előtt.


Nyilvánosságra hozzák személyes adataimat?

-Soha nem adjuk meg ügyfeleinknek az Ön e-mail címét. Kizárólag mi fogjuk tartani Önnel a kapcsolatot a tanulmányokon való részvétel céljából.
-Soha nem keressük meg Önt reklámcélból. Soha nem próbálunk semmit sem eladni Önnek. Kizárólag a véleményére vagyunk kíváncsiak.
-Az Ön által eljuttatott információkat és véleményeket soha nem fogjuk továbbadni vagy nyilvánosságra hozni az Ön nevével vagy elérhetőségeivel összefüggésben. Ügyfeleinket csak az összesített adatok érdeklik.

Megnézem





Nincsenek megjegyzések: