Ingyenatied

2010. június 8., kedd

Blablu

Blablu.hu - Játsz ajándékokért!

Mi az a Blablu.hu ?

A blablu.hu Magyarország legelső játsz kedvezményekért közösségi weboldala! Az oldalon egy regisztráció után naponta játszhatsz ingyen játékokkal. A játékokkal összeszedet pontjaidat pedig felhasználhatod az oldal Kupon Bazárjában, hogy ÓRIÁSI kedvezményekhez juthass!

Hogyan kapom meg a kuponomat?

A regisztrációd során megadott e-mail címedre küldjük ki neked. A kuponon jelzett időpontig tudod felhasználni a kedvezményt!

Hogyan szerezhetek BB pontokat ?

Pontokat, a napi játékokkal (naponta 20 zseton-t kapsz), vagy a bonus+ játékokkal ( bonus+ kódért) illetve a kihívás játékokkal ( pontért veszel lehetőséget rájuk ) szerezhetsz!

Mi az a Havi gyémánt hűségajándék ?

Minden hónap 1.-én lenullázuk a játékosok gyémánt mennyiségét, és innentől kezdve mindenkinek van lehetősége a gyémántokat gyűjteni. Aki a következő hónap 1.-ig a legtöbb gyémántot gyüjtötte össze az kapja a havi Gyémánt Hűség extra pontokat vagy kupont!

Hogyan gyüjthetek gyémántot ?

Gyémántot minden napi játék után kapsz annyit, amennyi zsetonba került a játék. Ezen kívül a kihívás játékok is adnak gyémántot ( Octopus - 2 gyémánt, Kaktusz - 5 gyémánt, Csigusz - 10 gyémánt ). A bonus+ játékokkal is tudsz gyémántokat gyüjteni + 10 db gyémántot kapsz amikor beváltasz egy bonus+ kódot!

Mi az a Bónusz játék ?

Az oldalon kéthetente indul egy új Bónusz játéknak nevezett akció. Erre a Bónusz játékra 1 Bonus+ kódért tudsz nevezni. A játékban egy ügyességi játékkal kell játszani. Aki a Bónusz játék előre kitüzött lezárásának idejében a rekord tartó a játékban (pontban) az kapja meg a Heti játék nyereményét!

Mire jó a V.I.P szint ? És hogyan lehetek V.I.P ?

Az első fokozat az Ezüst V.I.P. ezt akkor kapod ha beváltassz egy bonus+ kódot, innentől kezdve minden játékon dupla pontot kapsz! Minden kódbeváltással 7 nappal növeled a V.I.P. időszakodat. Ha beváltassz 5 kódot míg ezüst V.I.P. vagy megkapod az Arany V.I.P. titulust, ekkor a dupla pontok mellet az ajándékboltban is minden 50% al olcsóbb neked.

Mire jó a Bonus+ kód?

A kóddal, nagyon sok extra juttatás jár! A kód beváltásakkor kapsz 20 új zsetont, 10db gyémántot, lehetőséget játszani a bonus+ játékokon, 1 ingyen játéklehetőség a Bónusz játékon, V.I.P. szint emelkedés és hosszabítás +7 nappal!



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Miért nem elérhető már 3-5 hónapja,ha ennyire jó?

Jutti írta...

Sajnos én se tudok többet, csak azt látom, ami ki van írva, hogy átépítés alatt :-(